Na sedmom po redu održanom Plesu s anđelima u klubu Vanilla 23. veljače 2014. korisnici udruge Ante Čubrić i Jelena Agić, okrunili su petogodišnji zajednički život i jednogodišnju vezu zarukama. Na vrhuncu večeri Ante je na pozornici otpjevao pjesmu „Žena budi mi ti“ Sandija Cenova kojom je zaprosio Jelenu, a ona je oduševljeno pristala. Svi okupljeni su taj čin pozdravili burnim pljeskom i ovacijama.

Ante je prosidbu isplanirao s djelatnicima udruge i organizatorima Plesa s Anđelima na čelu s Herci Ganzom Čaljkušić koja je pročitala telegram s željama koji je poslala Pinija Poljaković, jedna od začetnica ovog jedinstvenog događanja. U ime organizatora i Skautskog kluba “Marjan” Herci Ganza Čaljkušić uručila je sretni zaručnicima prigodne darove: tortu, dvije tisuće kuna Skautskog centra “Marjan” prikupljenih kroz donacije, bon za vjenčanu frizuru mlade, te dva zlatna lančića s polovinama srca.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Scena/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/236987/Prosidba-iz-snova-za-Jelenu-i-Antu.aspx

http://www.dalmacijanews.com/Magazin/View/tabid/75/ID/140183/Split-Ples-s-anelima-okrunjen-zarukama-FOTO.aspx